Hogyan lehet eltüntetni az öregedés jeleit?

Hogyan lehet eltüntetni az öregedés jeleit?

2017-07-07

Azzal már jó ideje tisztában vagyunk vele, hogy a szolizás jótékony hatással lehet bőrproblémák esetén, például ha valakinek sok a pattanása.

Nem ritka, hogy kifejezetten ezért kezd el valaki szoláriumba járni. Az azonban egyáltalán nem köztudott, hogy a szolárium akár az öregedés jeleit is képes lehet eltüntetni, pedig ez valóban igaz.

A köztudatban ennek éppen az ellenkezője él: a szolizás öregíti a bőrt, és egészen fiatal lányok is öregnek néznek ki tőle. Természetesen ez ebben a formában nem igaz, de sokan hajlamosak ezt a közhelyet puffogtatni, és egyszerűen elhinni, mindenféle utánajárás nélkül. Pedig nemhogy nem törvényszerű, hogy a szolitól öregebbnek nézzen ki valaki, még az is előfordulhat, hogy fiatalabbnak látszunk: a CollaTan Coffee Love csövek egyenletes barnaságot biztosítanak, segítenek a bőrnek megújulni, megfiatalodni. Az öregedési folyamat nemcsak lassítható, hanem akár vissza is fordítható.

Mit is tudnak ezek a csövek?

A CollaTan cső ezt a remek tulajdonságát a piros fénynek köszönheti. Sugárzása 618-633 nanométeres tartományban mozog. Ebben a tartományban létrejön egy piros fény, ami képes a bőr mélyebb rétegeit is elérni, így jóval nagyobb hatást tud kifejteni, mint a hagyományos csövek. A CollaTan csőből jövő fénynek gyulladáscsökkentő hatása van, emellett serkenti a kollagén termelést, ami a bőr fiatalságáért felel. A cső hatására a bőrhibák halványodnak, a bőr teltebb, hidratáltabb lesz, az apró szarkalábak kisimulnak, a nagyobb ráncok mélysége csökken. Összességében az egész bőr simább, puhább üdébb lesz.

Ebben is mértéket kell tartani

Bár a CollaTan Coffee Love használata teljesen biztonságosnak mondott, nem árt tudni, hogy ez is csak akkor igaz, ha betartjuk az ésszerű szoláriumozás szabályait. Értjük ezalatt azt, hogy a bőrtípusunknak megfelelő program szerint próbáljuk felépíteni a barnaságunkat. Ehhez segítséget kérhetünk a szolárium személyzetétől, de akár az oldalon lévő kalkulátort is használhatjuk, az is segítséget nyújthat abban, hogy milyen gyakran és mennyit szolizzunk.


Bejegyzéseink

2017-07-19

4 ok, hogy mindenképpen használj szolárium krémet

2017-07-07

Hogyan lehet eltüntetni az öregedés jeleit?

2017-07-06

5 dolog, amire a világos bőrűeknek jobban oda kell figyelniük szolizáskor

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!