4 ok, hogy mindenképpen használj szolárium krémet

4 ok, hogy mindenképpen használj szolárium krémet

2017-07-19

A szoláriumozás némileg több annál, hogy befekszünk a gépbe, és pár percet ott töltünk, majd néhány alkalom után szép barnák leszünk.

Persze ez a folyamat lényege, de van számos részlet, amik nagyban befolyásolják, hogy mennyire lesz szép a színünk, mennyire lesz tartós, illetve a bőrünk hogyan is reagál erre az egészre. Ahhoz ugyanis, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el, nem árt némi pluszt adni a bőrünknek, és felkészíteni a szoláriumozásra. Ezt kiválóan meg is tehetjük szolárium krémek használatával.

De miért is érdemes szolárium krémet használni?

1. Mert segít abban, hogy a bőr hidratált maradjon. A szoláriumozás ellenzői gyakran hangoztatják, hogy a szolitól a bőr vízhiányos, ráncos lesz. Ez akár igaz is lehet, amennyiben nem figyelünk oda arra, hogy megfelelően hidratáljuk. Ez kellő mennyiségű folyadék fogyasztását jelenti, valamint a megfelelő szolárium krém használata is elengedhetetlen, hogy a bőr kívül-belül megkapja a kellő hidratálást.

2. Mert véd. A szolárium krém védelmet nyújt a bőrödnek az esetleges károsodásoktól. Bár a szoláriumban nem kell túlzott UV-sugárzástól tartanod, a megfelelő szolárium krém használatával gondoskodhatsz a bőr hidratálásáról, antioxidánsok, természetes növényi hatóanyagok által biztosíthatod a bőr regenerációját, megvédheted a kiszáradástól és pótolhatod a szükséges vitaminokat.

3. Mert szebben barnulsz. A szolárium krémek segítenek abban is, hogy hamarabb érvényesüljön a szolizás hatása, és szép, tónusos barna színt kapj, ami ráadásul tartós is. Persze ehhez fontos, hogy a bőrtípusunknak megfelelő krémet alkalmazzuk, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen alapról indulva szeretnénk elérni egy adott eredményt.

4. Mert táplálják a bőrödet. Ezekben a krémekben nem csak az a jó, hogy kellő hidratálást biztosítanak, hanem egyéb tápanyagokat is tartalmaznak, melyek szépítik a bőrt, és hozzájárulnak ahhoz, hogy egészséges tudjon maradni. Igazán ragyogó és szép csak az egészséges bőr lehet – hiába vagy barna, ha a bőröd fakó, fénytelen, és láthatóan megviselt, nem fogod elérni a kívánt hatást.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!