5 dolog, amiért jó télen szolizni

5 dolog, amiért jó télen szolizni

2016-09-16

Akik még nem jártak szoláriumban, esetleg csak kacérkodnak a gondolattal, nem mindig értik, hogy mások miért imádják ezt annyira, hogy akár minden héten szükségük legyen rá. Akik nem ismerik a szolit, bizonytalanok: szép a barnaság, de féltik a bőrüket, és elveszi a bátorságukat a rengeteg tévhit, ami a szolizással kapcsolatosan terjeng.

Pedig a mai, korszerű gépekkel és csövekkel a szoláriumozás már egyértelműen biztonságos, ugyanakkor számos pluszt is ad, különösen télen, ami miatt jó érzés rendszeresen beállni vagy feküdni a gépbe.Miért is szeretjük télen a szolit?

• Mert eltünteti a téli sápadtságot.
Neked nem lehangoló január közepén belenézni a tükörbe, és egy szürkés, hullafehér arcot látni? Télen kevés napfény ér, ami miatt a világosabb bőrűek egy idő után beteges benyomást is kelthetnek. A szolárium segít megelőzni a „beteg vagy?” kérdéseket azzal, hogy ad egy kis színt az arcodnak.

• Mert segít leküzdeni a bőrhibákat.
Akinek nem makulátlan a bőre, az jól tudja, milyen nehéz leszámolni a bőrhibákkal. Nos, a szolárium jó partner lehet ebben, ugyanis kifejezetten elősegíti a pattanások és mitesszerek eltűnését. Emiatt azonban ne járj naponta szoliba, túlzásba vitt barnulással ugyanis éppen ellenkező hatást érhetsz el! Hetente bőven elég barnulni!

• Mert télen is D-vitaminhoz juttat.
A D-vitamint elsősorban a Nap sugaraiból nyerjük, ezért télen viszonylag keveset tudunk bevinni. Kivéve, ha szoláriumozunk, ugyanis a szoliban is plusz D-vitaminhoz juthatunk.

• Mert jobb kedvre derít.
Télen az emberek hajlamosak egy kicsit lehangoltabbak lenni a szokásosnál. Ha már eleged van abból, hogy folyton depis vagy és rossz a kedved, szolizz egy jót! A kellemes, melengető sugarak garantáltan jobb kedvre derítenek majd.

• Mert jó egy kicsit relaxálni.
Abban a pár percben, amíg a gépben vagy, mindenki békén hagy. Nem kell semmit elintézned, senkivel foglalkoznod, csak pihenhetsz egy jót a gondolataidba mélyedve, és élvezheted a meleget. Heti néhány perc teljes kikapcsolódás mindenkinek jár!

 


Bejegyzéseink

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

2019-12-14

Hányszor kell szolizzak, hogy látszódjon?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!