5 ok a hidratálás mellett

5 ok a hidratálás mellett

2019-01-18

Sokan a szolizás ellen a bőr kiszáradását és annak öregedését róják fel, ami akár igaz is lehet, ha nem figyeltek oda, és nem tesztek ellene.

Aki rendszeres szoláriumba járó, ő tudja, hogy a bőr megfelelő ápolása rendkívül fontos, ha szép eredményeket szeretne elérni. Nem célszerű ezeket a barnítási alkalmakat spontán alkalmazni, mert akkor csak azonnali eredményt érünk el, de az igazi hatás elmarad. A hosszan tartó barna bőr nem egy elérhetetlennek tűnő mesebeli dolog, hanem valóban létezik, de csak akkor, ha betartasz pár fontos dolgot.

  1. A bőrtípusodnak megfelelő testápoló használata szoláriumozás előtt! Olyan testápolót keress, ami a Te bőrödhöz a leginkább passzol. Ha neked extra száraz bőröd van például, akkor mindenképpen érdemes testápolóban is ezeket a termékeket keresni. Ezek a készítmények extra mennyiségben tartalmaznak olyan ásványi anyagokat, vitaminokat vagy összetevőket, amik kifejezetten a szárazz bőrre alkalmasak. Ilyen például az argán olaj, vagy a homoktövis kivonat.

  2. A bőrtípusodnak megfelelő szolárium krém használata szolizás közben! Erre a legcélszerűbb, ha az oldalon lévő SzoliKrém kalkulátort hívod segítségül. Pár kérdés alatt ki is adja, azokat a krémeket, amik kifejezetten neked valóak. A szolikrémek nemcsak kellő hidratálást biztosítanak, hanem egyéb tápanyagokat is tartalmaznak, melyek szépítik a bőrt, és hozzájárulnak ahhoz, hogy egészségesek maradjatok.

  3. Egy csipet bronzosítás! Ha tutira szeretnél menni, akkor érdemes olyan szolárium krémeket keress, amikben van egy kis bronzosító hatóanyag. Ha kicsit fehérebb a bőröd, akkor válaszd a 20-50 x-os bronzosítós krémeket, ha pedig már régóta szolizol, akkor mehet a 100-200 x-os is.

  4. A megfelelő testápoló használata szolizás után! Itt próbálj olyan testápolót választani, amik kifejezetten segítik a barnaságodat. Hosszan tartó hatást biztosítanak, így sokáig élvezheted a gyönyörű barna bőrödet! A Brown Sugar legújabb testápolója kifejezetten erre a célra készült!

  5. Sok folyadék fogyasztás! Rengetegszer írtunk már róla, hogy a megfelelő folyadék fogyasztás, nem csak egészségügyi szempontból fontos, hanem ezzel is elősegítheted bőröd barnulását, hiszen a belső hidratálás során a bőr sokkal jobb állapotú marad. Nem szárad ki olyan hamar, nem repedezik be, és a tapintása is sokkal selymesebb, még krémek használata nélkül is.

Ezeket a hidratálási tippeket érdemes megfogadni, ha azt szeretnéd, hogy sokáig tartson a barnaságod és a bőröd is egészséges, puha legyen!

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!