A fehér bőr nem szexi

A fehér bőr nem szexi

2019-01-03

Ha az 1800-as években lennénk, akkor biztos, hogy ezért a kijelentésemért meglincselnének.

Hiszen akkoriban a fehér bőr a nemesség szimbóluma volt. A barna bőr a földeken dolgozók színe volt és a szegénységet szimbolizálta. A tehetősebbek bizony óvták is a fehér bőrüket a napfénytől, kozmetikumokat használtak, hogy sokáig megőrizzék azt. Viszont később az ipari forradalom idején a földi munkások bekerültek a szürke napfénytelen gyárakba, így aligha volt már gyönyörű napbarnított bőrük. A napfény hiánya persze rengeteg betegséget okozott, amire később rá is jöttek. Viszont az igazi fordulópontot a divat világának köszönhetjük, hiszen a barna bőrt Coco Chanel hozta divatba. Egyik nyaralása után kávébarna bőrrel tért haza és a rajongók azonnal el kezdték követni ezt az újfajta irányzatot.

És bizony ez a trend azóta is tart!

Az emberek rengeteg praktikát kidolgoztak arra, hogy sokáig és hosszantartóan élvezhessék a gyönyörű barna bőrűket. Kifejlesztették a szoláriumot, ahol fekve vagy állva rövid idő intervallum alatt megszerezhetik az áhított színűket. A szoláriumban különböző szolárium csöveket használnak, melyeknek különböző hatásfoka van, így biztosítanak garantált eredményt! Ha igazán biztosra szeretne menni valaki, akkor jól körbenéz a piacon és nem fekszik be akárhová. Sajnos sok tévhit kering a szolárium használattal kapcsolatban, de mint minden mást is ezt is ésszel kell csinálni és nem szabad túlzásba esni!

A barna bőr nagyon dekoratív hatást kelt télen-nyáron

Akárki akármit is mond, a barnább bőr bizony sokkal jobban néz ki. Egészségesebb és fittebb képet mutatat. Kevésbé látszanak a bőrhibák, a bőr problémák és így a megjelenés is sokkal magabiztosabb. Nem beszélve arról, hogy a szolárium segítségével nem csak barnábbak lehetünk, de a kedvünk is jobb lesz. A téli hónapokban kifejezetten jól esik befeküdni pár percre felmelegedni. Vannak már kifejezetten olyan szolárium csövek, melyek különböző fényporokkal dolgoznak így a barnuláson kívül egyéb biopozitív hatásokat is kifejtenek. Az oldalunkon különböző csőtípusokról kaphatsz információt és a SzoliTérkép funkcióval ki is választhatod, hogy melyik stúdióban próbálnád ki őket! Érdemes továbbá a barnulást megtervezni, amiben az oldalunkon lévő SzoliRend kalkulátor tud a leginkább segíteni! Egy szó, mint száz, ne bízd véletlenre a barnulásodat, tervezd meg és csak minőségi, megbízható szolárium csövekkel barnulj!

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!