A legjobb módszer, ha gyorsan barnulnál

A legjobb módszer, ha gyorsan barnulnál

2019-03-21

Sokan vannak vele úgy, hogy halogatnak dolgokat.

Tudják, hogy jó lenne, de mindig van valami, ami közbe jön, ami fontosabb, így az áhított dologra várni kell, aztán egyszer csak történik valami és azonnal kell, pontosabban kéne. Pont ilyen eset, mikor valaki egész télen szeretne eljutni a szoláriumba, hogy mikorra már süt a Nap, addigra legyen egy szép alapszíne, de mindig elódázza a stúdió látogatást. Nem kell egyből kétségbe esni, vagy hosszú nadrággal eltakarni a fehér lábainkat. Használjuk ki az április napokat és tervezzük meg még most a napozási kúránkat. Ezekkel az apróbb trükkökkel lerövidítheted a napozási alkalmakat:

 1. Bőrradírozz
  Mielőtt elmennél szoláriumozni érdemes az egész testedet végig radírozni, így el tudod távolítani az elhalt hámsejteket és bőröd sokkal egészségesebb és selymesebb lesz. A bőrradír nem csak egy egyszerű kozmetikum, amit naponta magadra kensz. Ez sokkal több annál, és nagyon gazdaságos is, hiszen bőven elég hetente egyszer használni zuhanyzás előtt. Érdemes természetes alapú készítményt választani, ami illik a bőrtípusodhoz. Rendszeres használata mellett észre fogod venni a különbséget.

 2. Használj szolárium kozmetikumot
  Ezt a témát nem győzzük hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, ha valaki gyönyörű szép kávébarna bőrszínt szeretne. A szolárium krémek használatával gyorsabban barnulunk, az eredmény intenzívebb és tartósabb lesz. A speciális szolárium krémekkel a szoláriumozás hatékonyságát akár 30-40%-kal javíthatjuk (a bőr típusától és állapotától függően). A legjobb eredmény elérése érdekében legalább 15 ml krém felvitele ajánlott! Itt is érdemes a bőrtípusnak megfelelő krémet választani, így biztosra mehetsz és még a pénztárcád is örülni fog neki, hiszen nem kell végig próbálni pár krémet, míg megtalálod a neked valót. Használd a KrémVálasztó alkalmazást az oldalon és menj biztosra!

 3. Fokozatosan barnulj
  Tudom, szíved szerint azonnal befeküdnél vagy 20 percre a szoláriumba, de az a baj, hogy azzal nem oldod meg a problémát és megkockáztatod a leégés veszélyét is. Ezt mindenképpen el kell kerülni és helyette fokozatosan emeld a perc mennyiséget. Első alkalommal kezdj 6-7 perccel, aztán növeld 8-9-re, majd 10-12-re, természetesen mindig igazítva a szolárium cső típusához, ami a gépben van. Ha nem vagy biztos benne, hogy hány perc az ideális mennyiség számodra, akkor használd a SzoliRend kalkulátort az oldalon vagy kérdezd meg a szoláriumban dolgozó személyzetet.

 4. Hidratálj
  Nagyon sokat tudsz javítani az időn, ha mindennap használsz mélyhidratáló krémet. Így bőröd hidratált marad és a hidratált bőr gyorsabban és könnyebben barnul. Itt is törekedj rá, hogy ha neked szárazabb a bőröd, akkor olyan testápolót válassz, ami kifejezetten szárazabb bőrre van. Emellett pedig vannak olyan speciális készítmények, amik támogatják és meghosszabbítják a barnulást. Itt találod őket!

Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!