A nyári test télen készül a szoliban is

A nyári test télen készül a szoliban is

2018-12-22

Habár ez a mondás a testépítők kedvence, a bőrödre is igaz, hogy akkor lesz gyönyörű színed nyárra, ha korábban kezdesz neki a barnításnak.

A téli szezonban ráadásul számos további pozitív hatása lehet annak, ha ellátogatsz a szoláriumba, így nem érdemes túl sokáig halogatni.
Tavasz közepe táján már előkerülnek azért a rövid szoknyák és ruhák. Sokan ilyenkor szembesülnek azzal, hogy a tavalyi szép színnek már rég lőttek. Fehér lábak, fehér karok, a nap pedig hét ágra süt. Ha egyébként is nehezen barnulsz, akkor talán már azt is látod előre, hogy a neked tetsző árnyalatot a nyár vége előtt nem is fogod elérni. Ezért is jó, ha előre felkészülsz inkább a szezonra.

Mennyi idő, mire jó színed lesz?

Ebben a témában korábban már írtunk cikket azok számára, akik még nem jártak szoláriumban, de belevágnának. Általánosságban elmondható, hogy ez az idő mindenkinél változó. Az érzékeny bőrűek és a nehezen barnulók esetében tovább tarthat, mire a kívánt eredményt elérik.
Azok számára, akik most kezdik a barnítást, vagy hosszabb kihagyás után térnek vissza, általában heti 1-2 alkalom a javasolt. Ebben az esetben egyértelműen nem számíthatsz gyors eredményre, éppen ezért fontos az, hogy idejében vágj bele, hogy mire megérkezik a jó idő, ragyogó színben tündökölhess.

Ezért (is) jó, ha télen szolizol

Amellett, hogy a szoláriumban megszabadulhatsz a téli, sápadt színedtől, további jótékony hatással is lehet, ha már most elkezded alapozni a barnaságodat. Ebben az időszakban ugyanis kevés napfény éri a bőrödet, ami a D-vitamin termeléséért felelős. Ennek a pótlásában segíthet, ha egy kis mesterséges napfényben pótolod a kimaradást.
A napsütés hiányában a hangulatod is könnyedén borongóssá válhat, aminek szintén kiváló ellenszere, ha ellátogatsz a szalonba. Amellett, hogy behozod a lemaradást a szabadtéri napfürdőből, mindig üdítő, ha szánsz egy kis időt a szépségápolásra, ezzel együtt magadra.
Kezdd el alapozni a nyári barnaságodat már most és nem kell aggódnod majd, hogy tavasszal „hóka” lábakat villantasz! Ha még nem jártál korábban szoláriumban, használd kalkulátorunkat, így könnyedén összeállíthatod a bőrödnek megfelelő mennyiséget is.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!