Barnulás intelligens csövekkel – nincs több leégés!

Barnulás intelligens csövekkel – nincs több leégés!

2016-09-22

A szolárium alapvetően biztonságos, és nincs káros hatással a bőrre, amennyiben ésszerűen használják. A nem megfelelő használatot azonban megakadályozni nem lehet, éppen ezért előfordul, hogy a barnulni vágyók a szakemberek tanácsai ellenére több időt töltenek a gépben, mint kellene, és ennek lehet leégés a következménye.

Ez pedig már igenis negatív hatással van a bőrünkre. Mivel az emberekre nemigen lehet hatni azon túl, hogy felhívjuk a figyelmüket a veszélyekre, a szoláriumokat kellett annyira biztonságossá tenni, hogy még hosszas sütkérezés esetén se égjünk le. Ezt nyújtják az intelligens csövek, amik legfeljebb 0,3W/m2 UV sugárzást bocsátanak ki, így nem kell aggódni amiatt, hogy túl sok éri a bőrünket.Hosszabb barnulási idő

Az intelligens csövek egyetlen hátránya – ha ezt hátránynak lehet nevezni –, hogy több időt kell a gépben tölteni a barnuláshoz, ugyanis 15-25 perc a barnulási idő. Felfoghatjuk ezt azonban úgy is, hogy ennyi ideig sütkérezhetünk kényelmesen, és nem utolsósorban kockázatok nélkül. Az intelligens csöveknek hála még a leégésre hajlamos, fehér bőrű szolizni vágyók is nyugodtan barnulhatnak mesterségesen, ugyanis ezekkel a csövekkel garantáltan nem fognak leégni ők sem. A hosszas szoláriumozás közben relaxálhatunk, emellett élvezhetjük az olyan pozitív hatásokat, mint a hangulat javulása, illetve a szervezetünk D-vitamin termelése.

Minden esetben biztonságos

A fehérebb, érzékenyebb bőrű embereknek gyakran probléma, hogy bármilyen óvatosan próbálnak is barnulni, annak leégés a vége, ezért inkább felhagynak vele. Az intelligens csövekkel ilyen probléma egészen biztosan nem lesz, így ugyanis képtelenség leégni. Egyenletesen barnulhatunk, és kellemetlen bőrfeszülésre sem kell számítani. A Superbronz EU 0.3 cső gyakorlatilag mindent tud helyettünk, csak annyi a dolgunk, hogy élvezzük a kellemes meleget, és gyönyörködjünk a barna bőrünkben anélkül, hogy bármilyen negatív hatástól tartanunk kellene akár rövid, akár hosszútávon!

 


Bejegyzéseink

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

2019-12-14

Hányszor kell szolizzak, hogy látszódjon?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!