Bio kozmetikumok a szoláriumozásban

Bio kozmetikumok a szoláriumozásban

2017-04-06

A szoláriumozás egy egész éves közkedvelt barnulási forma, ahol ellenőrzött körülmények között barnulhatunk mindenféle mellékhatás nélkül.

Ez eddig nagyon szépen is hangzik, de itt is, mint sok más dologban, a mértékletesség kulcs fontosságú. Nem mindegy, hogy hány percre megyünk be, milyen gyakran és, hogy milyen krémet használunk. Legyen benne bronzosító? Extra hidratáló? Esetleg az illatát is nézzük?

Hogyan válassz szolárium krémet?

Bőrtípus szerint célszerű eligazodni, és figyelembe kell venni bőrünk érzékenységét, illetve, hogy milyen összetevőket tartalmaz a krém. Vannak olyan krém családok, melyek bőrtípustól függetlenül mindenki igénybe vehet, mert nem tartalmaz allergizáló illatanyagot, színezőanyagot vagy parabént, viszont természetes bronzosítókban gazdag: ilyen a kakaóvaj, vagy a sárgarépamag olaj.

Bio szolárium krém az egészséges barna bőrért!

Ma már nem lehetetlen, hogy 100 % bio összetevőkből álló krémet használjunk szoláriumozás közben. Ez a krém elősegíti bőrünk sejtszintű barnulását, táplálja, hidratálja és megóvja azt a kiszáradástól. Ha Te is az a típus vagy, aki szereti az organikus termékeket, vagy érzékeny bőre miatt „kényszerül” rá, hogy természetes anyagokat használjon, akkor a bio szolárium krémet imádni fogod. Nincs többé bőr irritáció, kellemetlen viszketés, van helyette hidratált, mediterrán barna bőr.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!