Ciki, ha a férfiak szoláriumba járnak?

Ciki, ha a férfiak szoláriumba járnak?

2018-12-20

A kérdésre természetesen létezik egy rövid válasz, mégpedig az hogy nem.

De lessünk be egy kicsit a kulisszák mögé, ha már a férfiak szoláriumozási szokásairól van szó. Az ő esetükben ugyanis egészen más a motiváció, hogyha szoláriumozásra kerül sor.
Butaság lenne azt gondolni, hogy a férfiak ne akarnának szép, napbarnított bőrben tetszelegni. Nem csak nekik tetszik a ragyogó bőrszín, de a nőknek is imponál, ha egy igényes és csinos férfival van dolguk. Ám számos más érv is szól amellett, amiért érdemes az erősebbik nemnek is ellátogatni időnként a stúdióba.

Egyáltalán honnan ered ez a mítosz?

Akár csak a baráti körödben érdeklődsz, vagy fellépsz a netre, könnyedén belefuthatsz ebbe a gondolatmenetbe. De mi is áll emögött? Sok-sok barnulni vágyó fiú és férfi teszi fel a kérdést, hogy vajon nem lesz-e ciki, ha elmennek egy kis barnulásra.
Nos, habár szeretjük az igényes férfiakat, kétségtelen, hogy az ő esetükben az igényesség és a túlzásba vitt szépítkezés között vékony a határ. Sokan tartanak attól, hogy a szoláriumok látogatása már túl van ezen a bizonyos határon. Ám ha ettől tartanál, akkor erre egy kérdéssel válaszolnánk. A napon való barnulás vajon már túlzás? Természetesen nem, éppen ezért a szolizás sem.

Néhány szabályt persze a férfiaknak sem árt betartani

Bármelyik nemhez is tartozz, a higiéniai és illemszabályok mindenkire vonatkoznak. Éppen ezért mindig ügyelj rá, hogy tisztán érkezz meg a szalonba és hogy a szoligépet is úgy hagyd ott magad után, ahogy találtad – az utánad következő vendég ugyanúgy igényli a higiéniát.
Ügyelj a bőröd megfelelő állapotára is. A legjobb eredmény érdekében javasolt a szolikrém használata, valamint a barnulást követően ne feledkezz meg a hidratálásról sem! A szoláriumozás és a napozás egyaránt száríthatja a bőrt, ezt jobb megelőzni.
Nem érdemes tartani a barnítástól akkor sem, ha a férfiak táborát gyarapítod. Egy csinos, szép színnel megáldott férfi nem csak a nők számára vonzó, de jobban is érezheted majd magad a bőrödben.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!