Gyors megoldások barnulásra

Gyors megoldások barnulásra

2017-05-02

Vészesen közeledik a nyár, ezzel párhuzamosan pedig egyre kevesebb ruha takarja a bőrünket. Télen a legtöbben alaposan kifakulunk, az előző nyári üde barnaságunknak szinte nyoma sem marad, legalábbis ha nem járunk rendszeresen szoláriumba.

Aki előrelátó volt, és télen is tett azért, hogy fenntartsa a napbarnított bőrszínét, annak most nincs különösebb dolga, aki azonban a hidegebb hónapokban ilyen-olyan okból nem fordított erre figyelmet, annak most gyors segítségre van szüksége.

Gyors megoldást pedig bőven találhatunk az internetet böngészve, kérdés, mennyire használhatók ezek. A gyors barnaság ígérete csábító, de ahogy mondani szokás, olcsó húsnak nem ritkán híg a leve.

Barnítókrémek

Nagyon gyorsan jönnek szembe az emberrel a barnítókrémek, amennyiben gyors barnaságot ígérő termékek után kezdünk kutakodni. Tökéletes és villámgyors eredményt ígérnek, de a valóság egy csöppet más. Nagyon sokan számolnak be arról, hogy amennyiben a barnítókrémet nem sikerül tökéletesen egyenletesen felvinni, a bőrünk foltos lesz tőle, ami messziről úgy néz ki, mintha piszkosak lennénk. Ez nyilvánvalóan inkább kínos, mint esztétikus.

Szolizz gyorsan, sokat!

A második legrosszabb tanács, ami elhangozhat a gyors barnaságot illetően. Ezt nagyon megsínyli a bőröd, ráadásul ez a fajta barnaság közel sem olyan szép és tónusos, mint egy jól felépített program eredménye. Emellett amilyen gyorsan szerzed meg, olyan könnyen el is tűnik.

Feküdj ki a napra, amint meleg lesz!

Egyértelműen ez a tanács a legrosszabb. Ódákat lehet zengeni a nap káros sugarairól, amelyek bőrrákot is okozhatnak. Ráadásul ha a legrosszabb órákban mész ki, amikor a legégetőbb a nap, jól le is éghetsz. Attól pedig nem barna leszel, hanem rákvörös, majd lehámlasz, és ugyanolyan fehér leszel, mint előtte.

Mi a jó megoldás?

A Coffee Love csövekkel biztonságosan szerezhetsz barna színt már 3 hét alatt – magasabb hatékonyság, de nagyobb védelem! Nem kell tartanod attól, hogy a bőröd károsodást szenved, de fehér sem maradsz, mire előkerülnek az igazán apró ruhadarabok!


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!