Hogyan lehetsz vonzó és kicsattanóan egészséges?

Hogyan lehetsz vonzó és kicsattanóan egészséges?

2019-02-07

Ezekre a nagy titkokra keresik nők milliói a választ. Hogyan lehet sutba dobni a slampos kinézetet és ragyogóan szépnek kinézni?

Nem kell egyből a kozmetikába rohanni valamilyen újabb csoda kezelésért, hiszen a megoldás sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. Van ugyanis egy megoldás, ami hosszútávon segít abban, hogy hosszútávon vonzó és egészséges megjelenésed legyen. Ez hölgyeim és uraim nem más, mint a fényterápia. És, ha fényterápia, akkor erre a legmegfelelőbb eszköz a szolárium! A szoláriumnak számos jótékony hatása van, melyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy használatával jobb kinézetre tegyünk szert.

Szebb és tisztább bőr

A szolárium azon kívül, hogy szép bronzos barna bőrt eredményez, még számos bőrprobléma esetén is jótékonyan hat. Köztudott tény, hogy az aknés bőr sikeresen kezelhető ultraibolya sugarakkal, de az ekcéma vagy a pikkelysömörös probléma esetén is a szoláriumot szokták ajánlani kiegészítő terápiaként. Így ha Te is azok közé az emberek közé tartozol, akinek fontos, hogy szép legyen bőre, vagy éppen ilyen problémákkal küzdesz, akkor érdemes meglátogatni a hozzád legközelebbi stúdiót.

Jókedv és magabiztos megjelenés

A szolárium talán egyik legjobb tulajdonsága, hogy sokkal jobb kedvűbb leszel tőle. És hogy miért? Egyszerűen azért, mert az UV fény javítja a közérzetet, csökkenti a depressziót, így jobb kedélyűek leszünk. Gondolj bele, hogy milyen jó érzés egy szürke, hideg téli estén befeküdni egy fekvő szolárium gépbe és felmelegedés közben zenét hallgatni és relaxálni. Már pusztán ettől sokkal jobban érzi magát az ember, de ez még nem minden, hiszen a barnulásról se feledkezzünk meg. Bizonyított tény, hogy a barnább tónusú bőr sokkal egészségesebb és magabiztosabb kinézetet biztosít, szemben a fakó, sápadt bőrrel.

Ezek tükrében már Te is látod, hogy nem kell egyből csodakence vagy hiper-szuper formabontó kezelés, elég lenne felkeresni a kedvenc szolárium stúdiódat és befeküdni a szolárium gépbe pár percre. Természetesen, ahogy minden másnál is a mértékletességen nagy hangsúly van, így sokáig megőrizheted a csodaszép színedet.

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!