Hogyan működik az automata szolárium?

Hogyan működik az automata szolárium?

2019-05-02

Egyre több helyen lehet látni olyan szolárium stúdiókat, melyek alkalmazottak nélkül teljesen automatikusan működnek.

Felgyorsult világunk megköveteli, hogy bizonyos dolgok teljesen önállóan működjenek, de természetesen ugyanazzal a hatásfokkal. A szoláriumozás is egy olyan tevékenység, ami akár önműködő formában is folyhat, mégis sok szolizónál tapasztaljuk, hogy ódzkodnak az ilyesmi helyektől. Félnek bemenni, de lehet, hogy csak azért mert nem ismerik. Kell-e tartani az automata szolárium stúdióktól? Miben más, mint egy hagyományos szolárium?

Nincs személyzet, nincs várakozási idő

Ahogy belépsz, egy ilyen stúdióba egyből feltűnik, hogy nincs, aki várjon a pultnál, sőt még pult sincsen, viszont minden ugyanolyan, mint egy hagyományos szolárium stúdióban. Igényes szolárium gépekben relaxálhatsz, rendszeresen tartott csőcserék mellett. A tisztaságra viszont a vendég figyel, így minden egyes szolizási alkalom előtt és után ki kell törölni a gépet, ami lehet, hogy sok embernek nem szimpatikus, de valamit valamiért. Jártál már esetleg úgy, hogy kedveltél egy helyet, de nem volt szimpatikus a személyzet, így inkább nem is mentél oda vissza többet? Nos, itt nem érhet kellemetlen élmény, hiszen senki se kérdez semmit, nincs várakozási idő, csak te és a barnaság. Ha te az a típus vagy, aki szolárium krémmel szeret szolizni, akkor vásárolj online egy kozmetikumot és legyen a táskádban az ilyen esetekre, hiszen a legtöbb helyen nincs krém automata, így vásárolni sem tudsz.

Szabadság minden mennyiségben

Aki rendszeresen jár szoláriumba neki tökéletes megoldást jelent az automata szolárium, hiszen tisztában van vele, hogy milyen a bőrtípusa, hány percre célszerű bemenni, hogy elkerülje a leégést. Aki viszont még kezdő neki mindenképpen ajánlatos kitölteni az oldalon lévő kalkulátort és annak fényében bátran választhatja az automata szolit is. Nem beszélve arról, hogy ezekben a szalonokban a kiírásoknak döntő fontossága van. Olvass el minden hasznos tippet, trükköt, amit ezekben a szalonokban látsz, hiszen mind-mind a barnulási folyamatot segítik. Egy valamire való automata stúdióban nem csak a higiéniai szabályok betartásáról olvashatsz, hanem az automata működéséről, hogy a bedobás után hány perccel később indul el a gép, vagy melyik szolárium gépben milyen szolárium cső van és ahhoz mennyi szoláriumozási percet ajánlanak. Ezekkel az információkkal a birtokodban bátran válaszd az automata szoláriumot, mert így nem vagy senkihez sem kötve, akkor és úgy szolizol, ahogy neked tetszik.

 


Bejegyzéseink

2021-01-02

Mennyire ismered a saját bőröd?

2021-01-12

A Q10

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!