Így alapozd meg a nyári színedet

Így alapozd meg a nyári színedet

2019-04-25

Sokan sokféleképpen vágnak neki a nyári hónapoknak!

Vannak, akik már év elejétől a konditeremben gyúrnak és formálják a testüket a lengébb ruhás időszakra. Természetesen ennek oszlopos eleme a tökéletes szín megteremtése is, így az egész téli szezont végig szolizzák. De vannak olyanok, akik szeretnek mindent az utolsó pillanatra hagyni, és május környékén szeretik megkezdeni az alapozást. Jó hír, hogy a barnulás tekintetében egyáltalán nincsenek elkésve, ami viszont az edzést illeti ott már csak a nagyon drasztikus dolgok tudnak csodát tenni 3 hét alatt. A barnaságot ugyan könnyebb elérni, de itt fontos, hogy néhány szabályt figyelembe vegyünk, így elkerülve a leégés veszélyét.

Csupán 10 alkalom

Kalkulátorunk segítségével természetesen a saját adataimat megadva felépítettem egy napozási kúrát, ami kifejezetten az én bőrtípusomnak megfelelően skálázza a szoláriumozási perceket. Szépen fokozatosan építi fel a szoláriumban eltöltött időt, és kifejezetten EU 0.3-as szolárium csöveket ajánl a barnuláshoz, így biztosan elkerülhetem, hogy leégjek. A szoláriumban egységnyi idő alatt, egységi mértékben barnul a bőr. Tudjuk, hogy mekkora UV dózis és bennünket, míg a Napon ellenőrizetlen mértékben napozunk, így sokszor nem is érezzük, hogy az a mennyiség esetleg több volt, mint amennyit a bőrünk elbírt volna.

Coffee Love szolárium cső, a tökéletes megoldás

A Coffee Love csövek segítségével rövid idő alatt szerezhetsz hosszan tartó barnaságot. Az EU 0.3-as Coffee Love csövek nem égetnek, nincs bőrpír, így biztonságosan barnulhatunk. Ezeknek a csöveknek magasabb az UVA sugárzása ezért intenzíven és mélyen barnítanak. Ha úgy érzed, hogy itt az idő, hogy elkezdd a nyári színed alapozását, akkor válaszd a Coffee Love csöveket és az oldalon található alkalmazás segítségével számold ki te is a szoláriumozási kúrádat. A SzoliTérkép alkalmazással pedig azt is fel tudod térképezni, hogy hol található a közeledben olyan szolárium stúdió, ahol Coffee Love szolárium csövek vannak! Alapozzuk meg együtt a barnaságunkat a nyári szezonra!

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!