Így válassz szoláriumot, ha még nem próbáltad

Így válassz szoláriumot, ha még nem próbáltad

2018-11-14

Azoknak, akik még sosem jártak szoláriumba, mindig rengeteg kérdésük akad és nem csak a barnulással kapcsolatban.

Ezek között gyakran bukkan fel a kiválasztás kérdése is. A megfelelő szolárium megtalálása pedig az egyik legfontosabb kérdés.
Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb szolit, mindenképpen érdemes tisztában lenned az alapokkal. Ide tartozik az, hogy milyen a bőrtípusod, vagy hogyan ápold a bőrödet a rendszeres látogatás mellett. Ezeknek az információknak a birtokában nem fordulhat elő, hogy valami olyasmire beszéljenek rá, ami nem jó neked.

Járj utána a szoláriumoknak a környéken
A legjobb, ha akad olyan az ismeretségi körödben, aki rendszeresen szolizik. Tőle nem csak a szalonokról tájékozódhatsz, de hasznos tippekkel is elláthat, hogy mire figyelj egy ilyen helyen. Ezzel ráadásul kaphatsz egy képet arról, hogy melyik helyekkel elégedettek a látogatók.
A stúdiókat mindenképpen célszerű felkeresni. Így szemügyre veheted azt is, hogy milyen berendezésekkel rendelkeznek és mennyire tájékozottak az alkalmazottak. Soha ne menj olyan szoláriumba, ahol nem gondoskodnak a kellő higiéniáról!

Ismerkedj!
Na, most nem a legújabb randiappra szeretnénk felhívni a figyelmedet, sokkal inkább arra, hogy bátran beszélgess azokkal, akik a szalonban dolgoznak. Ebből megtudhatod, hogy mennyire naprakészek a szoláriumozás terén, valamint azt is, hogy egyáltalán szimpatikusak-e.
És ha már a szimpátiánál tartunk, érdemes ezt is figyelembe venned. A megérzések ritkán fognak mellé, ráadásul mindenki szívesebben tölti az idejét olyan helyen, ahol jól is érzi magát. Ha egy szoláriumban kellemes érzések töltenek el, a dolgozók pedig kedvesek és segítőkészek, akkor már nyerő helyzetben vagy.
A jó szolárium megtalálásához fontos a kellő tájékozottság, hiszen csak így kaphatsz képet arról, hogy mire van igazán szükséged. Ha még te is csak keresgélsz, vess egy pillantást a Szolitérképünkre, ahol megtekintheted, hogy merre találod partnereinket!


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!