Instant barnaság helyett válaszd a tartósságot!

Instant barnaság helyett válaszd a tartósságot!

2017-04-11

Ha valaki úgy dönt, szoláriumba kezd járni, nyilvánvalóan az az elsődleges oka, hogy szeretne szép, egyenletes barna bőrszínt.

És persze az is érthető, hogy minél hamarabb szeretnénk elérni a kívánt eredményt, de a sietség ebben az esetben nem feltétlenül kifizetődő. Gyors barnaságot barnítókrémmel is el lehet érni, mégsem ezt választjuk: mert macerás, mert ha nem egyenletesen kenjük magunkra, foltosak lehetünk, és a kopás is történhet foltokban. Nos, a szoláriumtól foltosak nem leszünk, de van különbség aközött, amikor valaki elszalad 2-3-szor szolizni, és aközött, mikor valaki rendszeresen jár, és szépen, fokozatosan, türelemmel építi fel a vágyott színt.

Miért rosszabb, ha csak néhányszor megyünk el szoláriumozni?

Mert az így szerzett barnaság nem olyan szép tónusú, és nem is olyan tartós, mint egy jól felépített, fokozatos folyamat eredménye. A modern csöveket használva már valóban látható az eredmény 2-3 alkalom után is, de ha ilyenkor összehasonlítjuk magunkat valaki olyannal, aki rendszeresen jár régóta, látható a különbség: az ő barnasága természetesebbnek tűnik, élénkebb. Arról nem is beszélve, hogy ha ő valamilyen okból 2-3 hétig nem jut el szoláriumozni, nem fog kifakulni a bőre, ellentétben a miénkkel: a gyorsan szerzett barnaság gyorsan el is tűnhet, ha nem járunk rendszeresen.

Hogyan építhetjük fel az ideális programot?

Az oldalunkon használható SzoliRend kalkulátor éppen ebben segít. A ránk jellemző adatokat beírva kiszámítja helyettünk, heti hányszor hány perc lenne ideális számunkra ahhoz, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el. A kalkulátor segítségével pontosan belőhetjük, hogy a saját bőrtípusunk mennyit bír, és mennyire van szüksége ahhoz, hogy szép, egyenletes barna színt kapjon. Ha ezt a programot tartjuk, biztosan nem fogunk túllőni a célon, és nem töltünk majd több időt a szoláriumban, mint amennyit a bőrünk bírna. A lehető leghamarabb, ugyanakkor a legkíméletesebben építhetjük fel a kívánt színünket.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!