Karácsonyi ajándékötletek szolirajongók számára

Karácsonyi ajándékötletek szolirajongók számára

2018-12-03

Bizonyára már te is javában töröd a fejed, hogy mivel lepd meg szeretteidet, ahogy közelednek az ünnepek.

Ha a te környezetedben is akad olyan, aki szeret barnulni, akkor az alábbi ajándékötleteinkkel garantáltan örömet szerezhetsz majd neki!
Jó ajándékot találni sosem könnyű, ráadásul átlagosan évente kétszer kell megtalálni a tökéletest: egyet a szülinapra, egyet pedig karácsonyra. Szerencsére, ha már tudod, hogy a barátnőd vagy családtagod a szoláriumban szereti tölteni az idejét, akkor nyerő helyzetben vagy.

Hidratáló termékek
Hidratálásból sosem elég, ez köztudott tény. Szolisok esetében viszont kiemelt fontosságú, hogy a bőr vízháztartásáról gondoskodjanak, különben nagyon könnyen kiszárad. Arra azért jó, ha figyelsz, hogy a kedvenc márkákhoz és a bőrtípushoz érdemes hűnek maradni.

Szolikrém
Akárcsak a hidratálók esetében, itt is érdemes előre tájékozódnod, hogy melyek azok, amelyek már beváltak az illető számára. A szolikrémek segítenek a gyorsabb barnulásban és a végeredmény is tartósabb a használatukkal. Éppen ezért a tapasztalt szoláriumozók körében egy elengedhetetlen kelléket jelent.

Védőszemüveg
Habár többnyire nem előírás a szemüveg viselete a szoláriumban, mindenképpen hasznos kis eszköz. Az UV sugarak ugyanis nem tesznek jót a szemnek, így érdemes védeni őket. Ezek a szemüvegek kiszűrik a káros sugarakat, így zavartalanul és hosszútávú problémáktól mentesen barnulhat majd tulajdonosa.

Szolibérlet
Ha fogalmad sincs, mit adhatnál szerettednek, akkor a szolibérlettel biztosan nem foghatsz mellé. Ezzel megmutathatod neki, hogy törődsz vele, és olyan ajándékot adsz neki, amit valóban szeret, ráadásul megspórolhatod neki néhány látogatás árát is.
Ha megfogadod tanácsainkat, könnyedén szerezhetsz majd örömet. Adj személyre szabott ajándékot és az ünnepek igazán kellemes hangulatban telhetnek majd. Legyen békés és barnulással teli az idei karácsony is!


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!