Kímélő barnulás? Lehetséges

Kímélő barnulás? Lehetséges

2018-10-24

Az elmúlt években egyre gyakrabban hallani különleges technológiájú, vagy éppen biocsövekről.

Ezek mindegyikében az a közös vonás, hogy kímélik a bőrt és tartósabb barnaságot ígérnek mellé. De miben rejlik ezeknek az új trendeknek a titka?

A legújabb fejlesztésű szolárium csövek már nem csak a tökéletes színről, de a kellemes kikapcsolódásról is gondoskodnak. A bennük lévő fényporoknak köszönhetően fényterápiás hatással is bírnak, amiknek köszönhetően még jobban érezheted magad a bőrödben!

Coffee Love CollaTan
A CollaTan csövek egészen egyedülálló irányt képviselnek a piacon. A kibocsátott vörös fénynek köszönhetően nem csak barnulhatsz, de fel is töltődhetsz! Habár a barnulási idő az átlagosnál hosszabb, 15-20 percet vesz igénybe, így kerülhető el vele a leégés. Amíg a gépben fekszel, a hagyományostól eltérő rózsaszínes fényárban ráadásul igazi terápia vár rád.
A különleges lámpában lévő fénypor elősegíti a bőrben a kollagén termelődését. Ez a biopozitív inger javítja a közérzetet és a hidratációt, így könnyen válhat minden vendég kedvencévé.

Bolondos Twist csövek
A TWIST fényei képviselik a legegyedibb szoláriumi élményt a piacon. Csavart üvege és különleges fényporai minden típusban megtalálhatóak, melyek mindegyike a lehető legjobb minőséget testesíti meg.
A Maxi Twist csövek vörös fényterápiás hatásával az egyik legkelendőbb darabok. Az UV-A elősegíti a bőröd barnulását és gondoskodik a gyönyörű, bronzos árnyalatról, míg az UV-B támogatja a D-vitamin termelődését a szervezetedben.
Az I-Brite Twist csövek gyémánt ragyogással kényeztetnek a gépben. A legújabb technológiás barnítók még nagyobb teljesítményre képesek, mint testvéreik. Hozzájuk hasonlóan a Blue Infinity Twist csövek pedig zafír fénnyel várnak, melyek nem csak erőteljesek, de 3 hullámhosszú fényt használnak egyetlen csövön belül!
A forradalmi megoldásokkal még jobb eredmények várnak Rád a szoláriumban! A tökéletes barnaság és a jó időtöltés nem zárja ki egymást ezekkel a magas minőségű csövekkel.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!