Már vége a Farsangnak, ne legyél Hófehérke

Már vége a Farsangnak, ne legyél Hófehérke

2019-02-21

A téli időszak remek lehetőség volt arra, hogy kicsit elbújjunk a világ elől.

Senki sem látta, hogy mi van a ruha alatt. Nem kellett annyira figyelni, ha kicsit meghíztunk, vagy a lábaink hófehéren kikandikáltak a nadrág alól. De ennek vége! A tavasz derekán már erőteljesen el kell kezdeni azon gondolkozni, hogy hamarosan beköszöntenek a forróbb napok és a nagy meleg hatására bizony jó pár ruhával kevesebbet fogunk viselni! Ha Te is azok közé tartozol, akik ügyelnek az alakjukra, rendszeresen eljárnak edzeni és figyelnek arra is, hogy mindig szép színük legyen, akkor Te biztosan tudod, hogy nem csak szépészeti okai vannak annak, hogy nem túl jó dolog hófehérkén kezdeni a napfürdőzést!

Barnulás ellenőrzött körülmények között

Sajnos a szabadtéri napozás sok veszélyt hordoz magában, hiszen mértéktelen mennyiségben kaphat a szervezetünk ultra viola sugárzást. Ha óvatlanul kifekszünk, pár órára napozni annak bizony súlyos következményei lehetnek. A leégést minden esetben el kell kerülni, viszont így nem tudjuk pontosan, hogy mekkora dózist kapunk. Ezzel szemben a szoláriumban pontosan tudjuk, hogy hány percre érdemes bemenni, ahhoz, hogy elkerüljük a leégés veszélyét. Szépen, fokozatosan, ellenőrzött körülmények között tudunk barnulni, így felkészítve a bőrünket a nyári hónapokra.

Nincsenek váratlan helyzetek

Biztos Te is jártál már úgy, hogy a hétvégére betervezted, hogy elkirándultok valamerre és ott majd napozol egy kicsit, de sajnos az időjárás közbeszólt és Te fehéren maradtál. A szoláriumra mindig számíthatsz, nincsenek váratlan helyzetek. A rendszeresen felépített napozási kúráddal akár egész évben szép barna lehetsz függetlenül az időjárástól.

Menj biztosra, bronzosíts!

Ha szeretnél tutira menni a barnaság terén, akkor érdemes olyan szolárium krémeket használni, melyek bronzosítót tartalmaznak, így sokkal hamarabb megszerezheted, sőt meg is tarthatod a barnaságodat! A barna bőr, mint tudjuk nehezebben is ég le, így mire már a strandszezon beköszönt Te nem csak mediterrán barna leszel, de a elkerülheted is a Napon való leégést!

 

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!