Még van időd nyárig megalapozni a színedet!

Még van időd nyárig megalapozni a színedet!

2017-04-19

Bár még nem érkezett meg a strand és a sokat mutató ruhák szezonja, már csak néhány hét választ el az igazán meleg idő megérkezésétől.

Ha pedig nem tartozol azon szerencsések közé, akiknek alapból barnás tónusú a bőrük, ez az időszak az első időkben roppant kellemetlen lehet számodra: mutogathatod a hófehér, kissé talán betegesen sápadt bőrödet. Amennyiben már előre kiráz a hideg a gondolattól, van egy jó hírünk: most még időben vagy ahhoz, hogy legyen egy kis alapszíned a szezon kezdetére, így nem kell attól tartanod, hogy a strandon majd mindenki a te világító bőrödet fogja nézni.

Hogyan csináld?

Nos, semmiképpen se úgy, hogy berohansz egy szolárium stúdióba, és bezárkózol egyből 20 percre egy gépbe, lehetőleg heti minimum 5 alkalommal. Ez egyenes út a bőröd tönkretételéhez, és hiába érsz el pár árnyalat változást, nagyon csúnya, fakó, száraz, vízhiányos lesz a bőröd, ami minden, csak nem szép. Arról nem is beszélve, hogy ennek az abszolút ésszerűtlen módszernek azért már egészségügyi kockázatai is vannak.

Légy türelmes, van még idő nyárig. Nem kell rohanni, nem az a cél, hogy egy hét alatt barna legyél. Ha tudatosan építed fel a számodra megfelelő programot (akár kalkulátorunk használatával), és ennek megfelelően jársz szoláriumba, szép, tónusos barna színt fogsz kapni, ami ráadásul jóval tartósabb is lesz, mint az 1-2 hét alatt, extrém sok szolizással elért barnaság. Arról nem is beszélve, hogy a bőröd is hálás lesz a türelemért.

Leégés ellen is hatékony

A szolárium stúdióban is kérhetsz szakszerű segítséget, az ott dolgozók a bőröd színének és típusának figyelembe vételével ajánlanak majd neked egy ütemtervet, ami hozzásegít a kívánt szín eléréséhez. Nem kell aggódnod, még éppen időben vagy ahhoz, hogy a strandszezon kezdetére már ne legyél hófehér! Ez azért is előnyös, mert ha már van egy alap barnaságod, a nap is nehezebben fog rajtad, vagyis nem fogsz 10 napon töltött perc alatt szénné égni, mint ahogy az a nagyon fehér bőrűekre általában jellemző.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!