Melyik szoláriumcső ideális a számomra?

Melyik szoláriumcső ideális a számomra?

2018-10-09

Akik még csak mostanában kezdenek el szolizni, és nem igazán jártasak ezen a területen, könnyen elveszhetnek a bőség zavarában, ami a szoláriumcsövek kínálatára jellemző.

Ma már elég sokféle cső érhető el, minden szalon bőszen reklámozza a sajátjait. Bármelyikre keres rá az ember a neten, biztos, hogy dicshimnuszokat zeng róla a gyártó. Eszerint mindegyik szoláriumcső szuper, akkor mégis hogy lehet, hogy mégsem mindegy, melyik mellett teszi le az ember a voksát?

Nos, nem vagyunk egyformák. Mások a bőrünk külső és belső jellemzői, ezért mások az igényei is. Nem mindenkinek ugyanarra van szüksége, nem mindenkinél ugyanaz a csőtípus jön be, ugyanazzal a gyakorisággal és időtartammal. Ezért fontos, hogy ha valaki szoláriumozni szeretne, mindenképpen azzal kezdje, hogy egyéni programot épít fel.

Ismerd meg a bőrödet!

Ha te is kezdő vagy még a szoláriumozás világában, az első és legfontosabb feladatod, hogy meghatározd, melyik bőrtípus jellemzői igazak rád. Ebben segítségedre lehet szolirend kalkulátorunk, ami nemcsak azt mondja meg, milyen a bőröd, hanem azt is, hogyan tudsz a lehető legjobban barnulni. Így már eleve úgy indulhatsz neki a szoláriumozásnak, hogy van némi fogalmad arról, mit kell keresned, ami elég nagy előny ahhoz képest, mintha nulla információval ugranál neki.

Segíthetnek a szalonban

Ha jól választod meg a szoláriumstúdiót, a személyzettől is kaphatsz segítséget azzal kapcsolatosan, hogy melyik csővel tudnád leghamarabb elérni a célodat, és milyen ütemezéssel kell járnod. Nem kell mindennek magadnak utánanézned, nem muszáj mindent magadtól tudnod, hiszen pont azért van a személyzet, hogy választ adjon a kérdéseidre.

Ha igazán igényes szalonba térsz be, ez nem lesz probléma számukra, hiszen értenek ahhoz, amivel foglalkoznak, így bármikor kérdésed van, kapsz segítséget – természetesen ez a SzoliAkadémia stúdiókra is igaz! Amellett, hogy náluk a legjobb, legmodernebb technikával találkozhatsz, és mindig az elsők között próbálhatod ki az újdonságokat, szakszerű tanácsokkal is tudnak segíteni, ha bizonytalan vagy, hogy mit válassz.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!