Melyiket válaszd a mélybarnítót vagy a gyorsbarnítót?

Melyiket válaszd a mélybarnítót vagy a gyorsbarnítót?

2019-01-24

Aki rendszeresen jár szoláriumba, ő már bizony zsigerből tudja a különbségeket a szolárium csövek között.

Besétál a kedvenc szolárium stúdiójába, megveszi a legjobb szolárium krémet és a szokott időre a szokott helyre be is fekszik. De mi a helyzet azokkal az emberekkel, akik csak most kezdenének el szoláriumba járni? Hogy tudják megkülönböztetni a különféle szolárium csöveket és krémeket? Addig nincs baj, míg egy helyre jársz, hiszen a szolárium stúdiókban dolgozó személyzet készséggel áll a rendelkezésedre, hogy útba igazítson a barnulás világában.
De mi lenne, ha most elárulnám neked a titkot? Ha nem kéne mindig másra hagyatkozni? Hiszen nem viheted vásárra a bőröd, nem igaz? Légy tisztába a fogalmakkal és szolizz tudatosan, célirányosan!


Alapok

Ahogy már ismerősen cseng a füledben vannak mélybarnító és gyorsbarnító szolárium csövek különféle márka nevekkel, és természetesen hatásfokkal. Mindig a bőrtípusodnak megfelelő szolárium csővel barnulj és pont annyi időre menj be, ami a te bőrödnek ideális. Ehhez segítséget kapsz az oldalon található SzoliRend Kalkulátorral, mely egy olyan alkalmazás, ami kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve. Az adataid beírásával kiadja a számodra legmegfelelőbb napozási kúrát, amit ha betartasz, akkor elkerülheted a leégést.

Mélybarnító

A mélybarnító szolárium csövek olyan EU normás csövek, melyek sokkal hosszantartóbb barnaságot biztosítanak. Bőrkímélő hatásuk miatt az érzékenyebb bőrű szolizóknak is ajánljuk őket. A mélybarnító csövek titka, hogy a magasabb UV-A aránynak köszönhetően mélyebb rétegekben kezdi el pozitív barnító hatását. Szolizás előtt érdemes megnézni a szolárium csöveken a feliratokat, hogy milyen márkával barnulsz. Mi kizárólag az alábbi csöveket ajánljuk mélybarnításra: Coffee Love Gold, Coffee Love Intense, Coffee Love CollaTan, Superbronz Plus EU, Sexy Cacao EU.

Gyorsbarnító

A gyorsbarnító csövek olyan szolárium csövek, melyek nem felelnek meg az EU normás feltételeknek és az erősebb, turbó csövek kategóriájába tartoznak. Ebből kifolyólag nem is ajánljuk minden bőrtípusnak, csak a III-as és IV-es bőrtípusú vendégek használhatják korlátozott mennyiségben. Mivel gyorsan barnítanak, így a megszerzett barnaság is gyorsan kopik, szemben a mélybarnító csövekkel, mellyel hosszú napokig élvezhetjük a barnaságot. Így mindent összevetve már látod, hogy mit érdemes keresni egy szolárium stúdióban.

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!