Mennyire legyek barna?

Mennyire legyek barna?

2017-05-29

A szoláriumozással kapcsolatban gyakori kritika, hogy egyesek túlzásba esnek, és már túlzottan barna lesz a bőrük, ami minden, csak nem természetes hatású.

Nos, aligha a szolárium hibája, ha valaki túlzásba esik, és nem tudja, mi az a bőrszín, ami jól áll neki, és mi az, ami már túlzás. Ennek ellenére sokan könyvelték el tévesen, hogy a szolitól természetellenes lesz az ember bőrszíne, és inkább ront a külsőn, minthogy előnyösebbé tenné azt.

Hogyan érhetünk el szép bőrszínt?

A kulcs, hogy a szolárium programját az eredeti bőrszínünknek, bőrtípusunknak megfelelően építsük fel. Ebben segítségünkre lehet az oldalon található kalkulátor, amely az adataink, a bőrünk tulajdonságai alapján kiszámítja, milyen feltételek mellett lenne érdemes szoliznunk.

Természetesen azt is figyelembe veszi, milyen bőrszínt szeretnénk elérni, és a programot úgy számítja ki, hogy miután elértük a vágyott színt, azt csak megtartsuk, ne barnuljunk tovább.

Egy igényes szalonban a személyzet is tud segíteni abban, hogyan lehet szép, természetesen barna bőrszínünk, és azt hogyan tudjuk eredményesen megtartani.

Utóbbi az, amin el lehet csúszni, ugyanis ha túl intenzíven folytatjuk a szolizást, akkor bizony fog még néhány árnyalatot sötétedni a bőrünk, ami már nem biztos, hogy jól áll. Szakszerű segítséggel azonban ettől nem kell félnünk, és miután sikerült a vágyott árnyalatúra barnulni, sikeresen meg tudjuk azt tartani.

Mindent túlzásba lehet vinni

A túlzott barnaság tehát mindig egyéni hiba, és semmiképpen sem okolható érte maga a szolárium. Nem lehet ugyanis szabályozni, hogy ki hányszor és mennyi időre fekszik vagy áll be a gépbe egy héten, ez mindenkinek az egyéni döntése.

Mindig lesznek olyanok, akik nem fogadják meg a hozzáértők tanácsait, és a saját fejük után mennek, és ennek vannak következményei is.

Jelen esetben, hogy természetellenessé válik a bőrszín, illetve a bőr károsodása is előfordulhat. Az ésszerű szoláriumozás biztonságos, sőt, előnyös, az ésszerűtlen azonban jár kockázatokkal.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!