Mi alapján érdemes szolárium stúdiót választani?

Mi alapján érdemes szolárium stúdiót választani?

2020-01-16

A szolárium stúdiók egész évben várják a barnulni vágyó vendégeket és folyamatosan arra törekszenek, hogy tökéletes színed legyen télen-nyáron.

Ahhoz, hogy megtaláld a számodra megfelelő szolárium stúdiót előtte érdemes pár szempontot figyelembe venni. Ez nagyon hasonlóan zajlik, mint mikor a tökéletes fodrászt, kozmetikust vagy épp körmöst keresed. Szeretnél szép eredményeket kapni, megfelelő áron, minőségi környezetben, na és persze az idő is fontos, hiszen abból van manapság a legkevesebb.

 1. Keress rá a neten
  Ahhoz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb stúdiót érdemes utána nézni a neten. Ma már egy valamirevaló stúdiónak van Facebook, sőt akár Instagram oldala, és sok esetben akár külön weboldala is. Ezek alapján már kapsz egy első benyomást a szalonról: hol található, milyen árakkal dolgozik, milyen gépekkel, csövekkel van felszerelve és meg tudod nézni a belső képeket is. Akár ajánlásokat is tudsz olvasni, más szolizóktól, hogy ők mit ajánlanak az adott stúdióban. Ezek a felhasználói élmények mind-mind megerősítenek téged abban, hogy jó helyre fogsz kerülni.
 2. Mérd fel a stúdiót
  Itt most nem pontosan arra gondolok, hogy centiről-centire vizsgáld végig a szalont, hogy minden kiegészítő a helyén van-e, hanem menj el a kiválasztott stúdióba és amit első benyomásra érzel az alapján dönts. Nézd meg, hogy milyen a kiszolgálás, mennyire tiszta, milyen krémek közül tudsz választani, milyen szolárium csövekkel van felszerelve és álló vagy fekvő gépben barnulnál inkább.
 3. Teszteld le a csöveket és a krémeket is
  Ha megtalálod a megfelelő stúdiót, akkor nincs más dolgod, mint megtervezni a barnító kúrádat, ehhez ugye segítséget is kapsz az oldalon a kalkulátor segítségével, de személyesen is érdemes kérdezni a stúdióban, hogy a te bőrtípusod alapján mit ajánlanak. A szoláriumozási alkalmak során érdemes álló és fekvő gépekben is barnulni a tökéletes eredmény elérése miatt, de természetesen figyelve a gépben elhelyezett szolárium csöveket is. Nem mindegy, hogy milyen szolárium csővel barnulsz, ezért mindig kérj segítséget a szoláriumban dolgozó személyzettől. A leégést minden esetben el kell kerülni és nem érdemes lespórolni a szolárium krém használatát, hiszen így a bőröd nem csak szép barna lesz, de hidratáltabb és puhább is.
 4. Az a bizonyos plusz
  Ezek az alapvető dolgok szerencsére a legtöbb stúdióban remekül működnek, de van az a kis extra fűszer, ami nem mindegyik stúdióban található meg. Ez hasonló, mint mikor megismersz valakit és egyből szimpatikus a számodra. Belépéskor egy kedves mosoly fogad, kedves kiszolgálás, a kabinban extra kiegészítők segítik a barnulásodat, mint a szemvédő szemüveg, vagy a szolizás utáni testápoló. Ezek azok az apróságok, amik nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy ki mellett tedd le a voksod. Döntsd el saját magadban, hogy neked mik a legfontosabb paraméterek és ezek alapján már könnyű lesz választani. A SzoliTérképre kattintva válassz bármelyik Diamond Partnerünk közül és élvezd a VIP kiszolgálást. Óvd a bőröd és kérdezz bátran tőlünk is. Szolizásra fel, mindjárt itt a jó idő!

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!