Mit tudnak a legnépszerűbb csőtípusok?

Mit tudnak a legnépszerűbb csőtípusok?

2017-06-07


A szoláriumokba különböző típusú csövek kerülhetnek, melyektől eltérő hatást várhatunk.

Akik már rutinos szoláriumozók, azok általában a cső nevéből is tudják, megfelel-e az elvárásaiknak, laikusoknak ugyanakkor nem sokat mond a cső neve. Magától értetődően teszik fel a kérdést: és ez nekem jó lesz? Ezzel fogom elérni a vágyott színt? Mivel tud többet ez a cső, mint a másik.

Ezekre a kérdésekre természetesen a szolárium személyzete is tud válaszolni, de hogy magunk is el tudjuk dönteni, merre érdemes elindulni, összeszedtük a legnépszerűbb csövek tulajdonságait:

1.    TWIST: alkalmas a négy legfontosabb hullámhosszú – UV-A, UV-B, látható vörös és látható kék – fény kibocsátására. Ennek a tökéletes kialakítású lámpának a barnító teljesítménye és az eredményei magukért beszélnek. A négy hullámhossz négyes hatást vált ki: az UV-A mélyre hatol a bőrben, a bőrt bronzosításáért felelős, az UV-B a melanin és D-vitamin termeléséért felelős, a vörös fény (kollagén) terápia serkenti a kollagén termelést, a kék fény terápia pedig a tiszta és hibamentes bőrhöz szükséges.

2.    Coffee Love CollaTan szolárium csövek: 550-700 nm-es tartományban létrejövő sugárzással olyan piros fényt hoz létre, ami a bőr mélyebb rétegeibe hatolva serkenti a kollagén újratermelődését. 

3.    Sexy Cacao: ha gyors eredmény kell, ez a cső neked való! Az erős turbó csövek kategóriájába tartozik, intenzív gyorsbarnító hatása azonnali barnaságot eredményez rövid idő alatt. A III-as és a IV-es bőrtípusúak számára ideális, használatával a legbarnább bőr érhető el náluk.

4.    Coffee Love szolárium csövek: az EU 0.3-as csövek segítségével biztonságosan, kíméletesen barnulhatsz ellenőrzött körülmények között. Ezzel a csővel gyönyörű kávébarna szín érhető el, a leégés veszélye nélkül, ezért fehérebb bőrűeknek is ideális.

5.    Superbronz: Magyarország klasszikus szolárium csöve hagyományos és EU normás kivitelben. A hagyományos kivitel közepes mélybarnító hatással rendelkezik, így sokáig élvezheted a hosszantartó barnaságot. Az EU normás kivitel rendszeres használat mellett kíméletes barnítást biztosít.


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!