Mit várunk egy szoláriumtól?

Mit várunk egy szoláriumtól?

2016-09-22

A napbarnított bőr ma már a téli hónapokban is szinte követelmény, ezért egyre többen rendszeres vendégei a szoláriumoknak. A stúdiók azonban meglehetősen eltérőek lehetnek a szolgáltatás minőségét tekintve: vannak szoláriumok, melyek nagyon népszerűek a barnulni vágyók körében, és színvonalasnak titulálják, mások egy jóval alacsonyabb szintet ütnek meg.

De vajon mitől függ az, hogy mely szoláriumok lesznek közkedveltek? Min múlik a minőség, mit várnak el egy szolitól a vendégek?Ilyen elvárásoknak kell egy szoláriumnak megfelelnie:

• Legyen tiszta. Azt gondolnánk, alapvető, de őszintén: hány koszos lyukat lát az ember? Olyan helyen, ahol koszosak a gépek, a sarkok, a padló, nincs egy általános tisztaság, emellett még a szag is kellemetlen, biztosan senki nem akar befeküdni a szoláriumba, de még állni se nagyon. Alapvető, hogy friss illat, és tisztaság legyen, a higiéniai szabályok betartásáról nem is beszélve.

• Legyen hozzáértő a személyzet. Nos, arra gyakorlatilag mindenki képes, hogy bekapcsolja a gépet, majd kikapcsolja, és elvegye a pénzt. A dolog nehezebb része az, hogy ha egy olyan ember megy be a stúdióba, aki még nem szolizott, kezdő, és szeretné felelősségteljesen, fokozatosan, a bőrtípusának megfelelő intenzitással barnulni, akkor a személyzet tudjon neki ebben tanácsot adni. Egy színvonalas szoláriumban hozzáértő személyzetet alkalmaznak.

• Minőségi gépeket és csöveket alkalmazzanak. Nagyon nem mindegy, hogy milyen cső van a gépben. Egyrészt a barnulás mértéke, gyorsasága, intenzitása is múlhat ezen, másrészt a silány minőségű, nevenincs csövekkel kapcsolatosan nem lehet garanciát vállalni arra, hogy biztonságosak, és semmilyen káros hatásuk nincs.

• Legyenek kiegészítő eszközök: védőszemüveg, esetleg legyen elérhető fényvédő krém szükség esetére. A magas színvonalú szolgáltatásnak része az is, hogy nem a vendégtől várjuk el, hogy mindent hozzon magával. Ha például kezdő, honnan tudná, mire van szükség?

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!