Nyaralás előtt érdemes szoláriumozni

Nyaralás előtt érdemes szoláriumozni

2018-05-03

Természetes dolog, hogy az őszi-téli időszakban gyakran látogatjuk a szoláriumokat, hiszen a szervezetünknek, a bőrünknek és nem utolsó sorban a lelkünknek is jót tesz a meleg azokban a hideg időkben.

De mi a teendő akkor, ha kint is hétágra süt a Nap? Érdemes felkészíteni a bőrünket a nyári napozás előtt? Nos, a szakértők válasza egyöntetűen az IGEN!Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyaralásra?

  1. Szoláriumozz ésszerűn: A legjobb, amit tehetsz, ha az oldalon lévő kalkulátor segítségével megállapítod a bőrtípusodat és a megadott percek alapján rendszeresen és mértékletesen eljársz az általad kiválasztott szolárium stúdióba.
  2. Szoláriumozz krémmel: A megfelelő hatás elérése érdekében érdemes szolárium krémet használni szoláriumozás közben. Így sokkal tartósabb lesz a barnaság, és kevesebb szoláriumozási alkalommal is elérhetjük a vágyott színt.
  3. Távolítsd el magadról a sminket, parfümöt, ékszert: Ez azért fontos, mert nem csak foltokat hagy a bőrön, ami nagyon csúnyán mutat, hanem a bőrödbe égett mesterséges anyagoknak bőrkárosító hatása is lehet.
  4. Hidratálj: Nagyon fontos, különösen ebben a hőségben a megfelelő mennyiségű folyadék elfogyasztása és emellett a bőr hidratálása testápoló krémekkel. Így gyorsabban is lebarnulhatunk és élvezhetjük a hosszantartó egyenletes barna bőrünket.

Nyaralás előtt tehát érdemes szoláriumozni, de mint mindent ezt is csak mértékkel és a legfontosabb szabályokat betartva. Ennek eredményeképpen a nyaralásunkra már egy gyönyörű alapszínnel érkezünk és így elkerülhetjük a leégés veszélyét is, hiszen a vakáció előtti hetekben már hozzászoktattuk a bőrünket a napsugarakhoz.

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!