Random barnaság helyett itt a hosszantartó barnaság

Random barnaság helyett itt a hosszantartó barnaság

2019-05-09

Tudom nagyon sokan csak úgy indulnak el szolizni, hogy gyorsan ugorjunk le a legközelebbi stúdióba és 10-15 perc alatt szedjünk magunkra valami színt.

Sok esetben pont ők azok, akik nem tudnak tartós barnaságot elérni, hiszen semmi előkészületet nem tesznek a dologba. A bőrük pedig ahogy tudja magába szívja az UV sugarakat, de hosszantartó hatást nem igazán tudnak vele elérni. És, hogy miért nem? Mert a részletekben rejlik a titok.

Nézd meg mások, hogyan csinálják

Biztos te is voltál már úgy, hogy bementél egy szolárium stúdióba és láttad, hogy az ott dolgozó hölgy milyen szép barna, és azt érezted, hogy te is szeretnél olyan szép barna lenni. Na igen, de nem szabad csodát várni a dolgoktól. Az ott dolgozó hölgy pontosan tudja, hogy mit miért és hogy mikor használ. Arról nem is beszélve, hogy nem aznap barnult le, mert egy szép alapszín eléréséhez ígérhetnek neked pár perces szolgáltatást, de attól te még nem barnulsz le. Legalább 4-5 alkalom kell ahhoz, hogy tartósan látszódjon a barnulásod. Illetve azt sem szabad elfelejteni, hogy ahány ember, annyi bőrtípus, így nem érdemes összehasonlítani magunkat másokkal, helyette sokkal jobb ha saját magadhoz viszonyítod a változást. Célszerű előtte utána fotót csinálni, ahol látod, hogy mennyit barnultál, vagy hagyj magadon valamilyen kiegészítőt pl. karkötőt, bugyit és akkor egyből látod a barnaságod mértékét és tartósságát.

A szolárium cső döntő fontosságú

Persze szolárium krémekkel lehet gyorsítani a barnaságot, akár 30-40 %-kal is barnább lehetsz a használatuk során, de az igazán fontos tényező a szolárium cső. Sokan nem figyelnek erre kellően és akármilyen csövet kipróbálnak, sokszor megégnek, vagy éppen nem barnulnak le. Itt is érdemes a bőrtípusodhoz megfelelő szolárium csövet választani. Ha fehérebb típusú a bőröd akkor neked csak az EU 0.3-as csövek ajánlottak, abból is a Coffee Love márkákat ajánljuk inkább, mert nem éget, és nincs mellette bőrpír és 3 hét után is tartós kávébarna színed lehet. Ha pedig barnább típusú a bőröd, akkor válaszd a Sexy Cacao szolárium csöveket és élvezd a turbó barnaságot.

 


Bejegyzéseink

2020-09-23

Miért fontos a speciális szolárium kozmetikumokat használni?

2019-12-19

Rózsaszínben sokkal szebb a világ

2019-12-17

Hogy a legjobb szoláriumozni?

Rólunk mondták

Valós emberek, valós vélemények

 

 

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!