Egy rejtélyes betegség

Egy rejtélyes betegség

2016-09-20

 

 Mi az a malignant melanoma?

A melanoma okozza a legtöbb halálesetet a bőrdaganatos megbetegedések között. Kialakulásában fontos tényező az életkor, bizonyos népesség körében a nem, a bőr fenotípusa ( különösen az I. és a II. bőrtípus), az anyajegyek, a szeplők jelenléte, a családi öröklött tulajdonságok, illetve a viselkedési/környezeti kockázati tényezők, beleértve a napsugárzás következtében időszakosan bekövetkező leégéseket, különösen fiatal korban.
A természetes napsugárzással ellentétben a szolárium használatakor az UV-besugárzás összetétele, intenzitása, időtartama egyénre szabott, korlátozott, így használata kockázatmentesebb a rizikócsoportokba nem tartozó egyének részére.


Bejegyzéseink

2021-01-26

Hyaluron

2021-01-19

Tirozin

2021-01-02

Mennyire ismered a saját bőröd?

Rólunk mondták

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!