Neked milyen a bőrtípusod?

Neked milyen a bőrtípusod?

2016-09-20

A fehér bőrű embereket négy bőrtípusba sorolhatjuk I.-től IV.-ig.

Az I. bőrtípus nem tartalmaz pigmenteket, így nagyon kis mértékben vagy egyáltalán nem tud barnulni. Az ilyen bőrtípusú emberek nagy valószínűség szerint hamar leégnek a napon és szoláriumot sem ajánlatos használniuk, mielőtt orvosi tanácsot kérnének. A IV. bőrtípus árnyalt, természetes módon tartalmaz pigmenteket, melyeket a leégés veszélye nélkül lehet barnítani. A II. és III. bőrtípus átmenetet képez az I. és a IV. típus között.
Fontos, hogy a szolárium használata előtt a vendég tisztába legyen bőre érzékenységének fokával. Az Ön bőrtípusának meghatározásához, használja az oldalon található szolirend kalkulátort, amellyel mindenki megállapíthatja bőrtípusát, illetve egyénre szabott barnulási tervet kap.


Bejegyzéseink

2021-01-26

Hyaluron

2021-01-19

Tirozin

2021-01-02

Mennyire ismered a saját bőröd?

Rólunk mondták

Szolirend kalkulátor

A barnuláshoz nem szerencse kell, hanem tudás! Ezzel a néhány kérdésből álló teszttel megtudhatod, hogyan kell szoliznod a bőröd állapotának, színének megfelelő módon.

Kérdezd a szakértőt

Hallottál valamit, de nem tudod igaz-e? Félsz az esetleges káros hatásoktól? Minden szolizással kapcsolatos kérdésedre választ találsz nálunk!

Krémválasztó

Tudtad, hogy a száraz bőr nehezebben barnul? Ezért igen fontos, hogy használj a bőrtípusodnak megfelelő szolárium krémet. Itt megnézheted, mi illik hozzád!